Tuesday, March 3, 2009

tiket murah



for your information, if you guys want to fly, now is the time to book ticket. travel period from march to september. via air asia.

so sesape yang malas mau drive, masuk website air asia, tiket tengah murah, contohnya, KL-LABUAN return ticket,80 hinggit jer...kalau tak jadi pun tak per...80hinggit p balik beb..

7 comments:

CIK FARAH said...

Cik Lin aku nak g... Tapi takut duit tak cukup... blh book dulu kalau tak jadi dapat duit balik kan... Takut aku BZ UPSR nak exam... Aku kat sini org kuat tahun 6. kalau dulu dinasor yang pegang sampai org lain tak leh nak celah. Nanti aku check pastu aku book.

Muslimahsolehah said...

cik lin...nak gi jugak..tapi kat labuan ade ape haaa??

bjorx said...

cik farah dan muslimahsolehah,

kat labuan ni honestly speaking tak de ape, tapi kalau nak berehat memang bagus, tempat dia kecil dan tenang. aman.

cik farah,
bulan 8 insyaallah aku p manila dengan officemate aku kat sini. tiket p balik rm90 je!

kalau booking airasia, tak jadi p, consider burn. tapi kalau tiket MAS. boleh open.

tak per, nko pikir dulu. tak pun nko datang weekends. ok juga.

sedi73 said...

hi chek lin....

sedi73 said...

cik lin...lama x dengaq cita hang...rindu ar kat u and farah....

sedi73 said...

rindu ar kat hang and farah....

bjorx said...

hi abang besar,

kami pun rindu kat abang besar, bila kita nak buat reunion makan seafood.

bestnya..