Sunday, March 15, 2009

Cuti Sekolah

Kepada semua rakan2 di sekolah, selamat bercuti!
pergilah bercuti, di malaysia semuanya ada!


cik farah,abang besaq, shadi, hani, hazren,ustaz,kak nawa, kak lin dan yang lain2:
cuti hangpa semua pi mana?








8 comments:

CIK FARAH said...

Amboi!! Cik Lin bila ko update ni... Tapi Ok ler cik lin aku kat penang pun mcm tahu je sabah.. tempat yg aku nak g kat Ranau.. Titi gantung tu tak sampai lagi aku kat sana.. Kita je update cik lin tgg abg besar nagn ustaz hampeh..

Chekgu BaniHassim said...

haha..
ko tak cuti ke bjorx??
kitorg cuti nih...
pi mane je pun..
jalan2 sket, makan2 sket...

d ngn ustat mmg cuti sakan...
jenuh la nk tunggu dorg update..

bjorx said...

tu la pasal. jelesnya aku dengar nkorang sume cuti.

selamat bercuti!

CIK FARAH said...

Korang kena tau, skarang sedi N ustaz kan kwn baik.. lagipun ko yg ckpkan cikguBH faktor usia so walaupun ustaz tu umur mcm kita tapi dah kwn baik ngan d soo kenan ler kot...

Chekgu BaniHassim said...

sian ustat terkena saka umpatan dari geng hang jebat...
haha...

tu la, sape suh kwan baik ngn sedi kan??
huhu...

sedi tu, berapi je ckp bawak modem la, ape la balik kmpg, senang2 leh update...tgk2...hampeh je...
hehe...

buat dose kering lagi kite nih...
ahaha

CIK FARAH said...

Cekgu BH tercapai niat ko nak muncul dalam blog kwn2 ko.. Ko harapkan abg besar tak tau ler bila gambar ko leh muncul.. Ko patut ucap trima kasih kat cik lin..

princess damia said...

hai..
bestnye cuti kali ni..
aku terrperuk gak kt sk24..
every morning kul 9 lebih aku da terpacak kat sk24..
apa lagi.. kena menceriakan makmal ictl la..
yg paling teruk, si helmi tu la.. semua pun dia kena wat..
aku bantu aje..
best kan cuti aku kali ni..?

bjorx said...

lama tak dengar citer mat helmi, dia tak de blog ke? ok la lepak sekolah shadi, tak de lah nko bosan duk uma.

cik farah n shadi, nko punya blog update la!

update mcm si hazren, dia ni free manjang ke...?heheh