Monday, March 2, 2009

beaufort





















































































































































































Program Titian Kasih
Rumah Anak Yatim Al-Aman, Beaufort
27 Feb-1Mac 2009


Program amal bersama komuniti anak yatim di Beaufort, 3 hari 2 malam. 55 orang pelajar terlibat dan 11 orang pegawai pengiring. Menggunakan perkhidmatan feri Labuan-Menumbok mengambil masa 2 jam untuk sampai ke destinasi.
Memantau pelajar menjalankan aktiviti kepimpinan.
Maksudnya, pensyarah pengiring tidak melibatkan diri dalam aktiviti, maka pelajar yang menjalankan aktiviti sepenuhnya.

Aktiviti pensyarah, ialah melawat Pasar Tani dan membeli udang galah.murah beb!
Aku balik naik speed boat, tak tahanlah naik feri, lama sangat.
Speed boat, RM15 20 minit. Menumbok-Labuan. ok la jugak

So sape2 yang teringin nak makan udang galah, boleh lah singgah ke Pasar Tani,Beaufort.

2 comments:

CIK FARAH said...

Cik Lin aku tertarik dengan gambar tu tapi yang paling membesarkan biji mata ku ialah pelbagai jenis rantai tangan tu... ish2 kalau dapat ku pergi ler...

bjorx said...

Next week aku p KK, katenya kat sana murah lagi. aku nak beli tapi tak tau nko suka yang macam mana?

ape kate nko bagi tau nko suka yang macam mana?