Thursday, March 19, 2009

PTK Mac 2009

Kepada semua calon PTK Mac 2009,
selamat berjaya!

5 comments:

CIK FARAH said...

Cik Lin aku tak ambil PTK tahun ni tapi akhir thn ni aku ambil so doakan aku dapat 4 yek.. Ko tahu klin dah dapat g BTN cuti ni...

Muslimahsolehah said...

cik lin..sblm ni ko study cane ek? terus dpt 4 kn? doakan hani..my 1st time amik

bjorx said...

cik farah & hani,

aku tau k lin dah p btn, best je.aku dah submit nama utk btn kat sini, harap2 tahun ni boleh p btn.

baca buku la hani wei...heheh..macam mana lagi..tapi tahun ni open book test, boleh bawa buku rujukan untuk paper umum kan!

princess damia said...

weh..
aku bwk peluru je gi exam kali ni..
baca buku gak.. tp tembus siut buku tu.. tah kemana2 otak aku melayng.. haram ingat apa2 pun.. tenat da kot aku ni.. heheheh
wish me luck ok..

bjorx said...

kawan-kawanku,

boleh bah! kalau kau!