Monday, March 30, 2009

bowling jsi







29 mac 2009
10.30 pagi-1.00petang
pusat bowling ujana kewangan

1. pertandingan bowling antara unit(unit dinamika kemahiran (ini unit aku), bahasa inggeris, ekonomi, perakaunan, pengurusan perniagaan dan pendidikan islam dan moral dibawah jabatan sastera dan ikhtisas.

2. aktiviti ini diadakan untuk mengeratkan ukhuwah pensyarah dan mengisi masa lapang hujung minggu. sebenarnya ini adalah aktiviti dibawah jawatankuasa rekreasi jsi. jawatankuasa ni yang bertanggungjawab membuat aktiviti2 menarik bagi semua pensyarah jsi. trip ke brunei bulan april ni, juga dianjurkan oleh jawatankuasa rekreasi.

3. best juga main bowling ni rupanya yea..walaupun tak menang apape hadiah...hahahah...bukan pandai sangat pun main, masuk longkang jangan citer la..tapi enjoy bah! itu yang penting.

4.so bolehla aku join nkorang main bowling kat alam sentral. hazren nko organize yea...hehehe...

6 comments:

Chekgu BaniHassim said...

erm...
akan dipertimbangkan...
ape kes alam sentral, kat ole2 ni pun oke dah...
shadi dah kemaruk dah tu..

asyik ajak je main boling...
rimas aku (kadang2) hehe...huhu
jgn mara ar shadi...

Muslimahsolehah said...

best bowling nih..ibarat kita lekuk kepala orang yang kiter benci dan nak marah..tu yg best tu

bjorx said...

alam sentral ke ole2, mana2 pun aku ok jer...ahahahha...nko kan adik, so kenala layan kakak2 ni nak p main bowling...uish....hani geram kat someone ka?

CIK FARAH said...

Akak yg sorang ni korang nak tinggal kat mana?

bjorx said...

cik farah,maknanya nko kena turun shah alam..heheheh,nanti hazren buat sambutan besar2an.

princess damia said...

wah wah hazren..
ko rimas ngan akak ek..
kang akak merajuk kang..
susah ko nk pujuk..
huhuhuhu..
ko tak nak pegi takpe..
akak ajak org lain..
hehhehe