Wednesday, April 22, 2009

tag cik farah

10 perkara mengenai cik farah:

1. dia kaunselor
2. dia orang penang
3. dia perempuan yg survival..tak kisahla...duk mane pun boleh hidup punya.
4. dia mulut laser (bertempat) dan mempunyai volume yg agak tinggi so dari jauh hang dah tau cik farah around.
5. dia suka bercakap dan banyak cerita,friendly gila..kalau dah kenal..
6. jgn cari pasal dgn dia, sebab kalau dia tak suka dgn seseorang, susah nak baik balik
7. dia nampak kasar tapi tetap ada perasaan macam manusia biasa
8. dia tak kedekut
9. dia suka kek pisang secret recipe
10. dia comel



aku buat awal2, sebab aku tengah free gila...so..giliran hang cik farah ok...

3 comments:

Chekgu BaniHassim said...

err...
macam ade yg tertinggal je...
dia ni seorang cikgu kaunseling yg neves time ckp kat public...
akan pi tandas lepas bagi speech...huhu

bjorx said...

itu dulu...skang dah maintain ..confident..

CIK FARAH said...

Bh ko nak tahu aku siap kasi ceramah dah ler..

Cik lin aku dah jawab... sama je tambah lebih kurang sikit...

Makasih cik lin..